Outdooractiviteiten in Wanroij

Boek een uitje in Wanroij


Raadhuis Wanroij helpt u bij het organiseren van teamuitjes, vrijgezellenfeesten, personeelsfeesten, familiereünies of andere speciale uitjes. Voor alle gelegenheden kunnen we voor u een programma op maat samenstellen. Zo weet u zeker dat u optimaal kunt genieten.

Onze activiteiten

De activiteiten van Raadhuis Wanroij worden uitgevoerd door echte professionals. We hebben verschillende samenwerkingen met partners om een breed assortiment aan activiteiten aan te bieden. Op deze manier kunnen we veiligheid en plezier garanderen. Bij ons bent u welkom voor onder meer:

Buggyrijden

Bij Raadhuis Wanroij kunt u rijden met uw eigen buggy. Geen zorgen, een buggy rijdt net als een kart en is makkelijk te besturen. We hebben voor u enkele routes in Brabant uitgezet, maar wanneer u zelf een route wilt uitstippelen en lekker wilt toeren kan dit ook.

Solexrijden

Lekker op een van de bekendste oldtimers in Nederland rondrijden met het geluid van pruttelende knalpijpen, ratelende motortjes en piepende banden. Op deze leuke oldtimers heeft u genoeg tijd om heerlijk te genieten en rond te kijken.

Fat Bike E-step

Een verantwoorde groepsactiviteit was nog nooit zo leuk!
Je wilt genieten met z’n allen. Lekker bezig zijn, en dan het liefst buiten. Bij je keuze voor een groepsuitje staan gezelligheid en plezier voorop en het zou mooi zijn als je het milieu ook nog te vriend houdt, dus verhuren we stoere elektrische steppen die geen CO₂ uitstoten. De elektrische step is gemakkelijk door jong en oud te gebruiken. Met een elektrische step kun je comfortabel de omgeving verkennen met het optimale buitengevoel.
Dat noemen wij nu groen genieten zonder grenzen.

Indoor groepsuitjes

Bij ons bent u welkom voor verschillende indoor activiteiten. Zo verzorgen we onze eigen pubquiz, kunt u genieten van het oergezellige Ik hou van Holland of organiseren we een eigen casino vol entertainment.

Culinaire activiteiten

Of het nu om culinaire, actieve of creatieve activiteiten gaat, ze worden allemaal verzorgd in combinatie met een verblijf in Raadhuis Wanroij.

Geniet van een bierproeverij, wijnproeverij of een lekkere BBQ op het zonneterras. Gezellig met vrienden en vriendinnen theeleuten met lekkere hapjes erbij? Het is allemaal mogelijk bij Raadhuis Wanroij.