Outdooractiviteiten in Wanroij

Boek een uitje in Wanroij


Raadhuis Wanroij helpt u bij het organiseren van teamuitjes, vrijgezellenfeesten, personeelsfeesten, familiereünies of andere speciale uitjes. Voor alle gelegenheden kunnen we voor u een programma op maat samenstellen. Zo weet u zeker dat u optimaal kunt genieten.

Onze activiteiten

De activiteiten van Raadhuis Wanroij worden uitgevoerd door echte professionals. We hebben verschillende samenwerkingen met partners om een breed assortiment aan activiteiten aan te bieden. Op deze manier kunnen we veiligheid en plezier garanderen. Bij ons bent u welkom voor onder meer:

Solexrijden alleen arrangementen

Lekker op een van de bekendste oldtimers in Nederland rondrijden met het geluid van pruttelende knalpijpen, ratelende motortjes en piepende banden. Op deze leuke oldtimers heeft u genoeg tijd om heerlijk te genieten en rond te kijken.

Wij verhuren geen solexen, doch werken wij samen met verhuurders voor een arrangement met lunch, BBQ of diner.

Indoor groepsuitjes

Bij ons bent u welkom voor verschillende indoor activiteiten. Zo verzorgen we onze eigen pubquiz, kunt u genieten van het oergezellige Ik hou van Holland of organiseren we een eigen casino vol entertainment.

Culinaire activiteiten

Of het nu om culinaire, actieve of creatieve activiteiten gaat, ze worden allemaal verzorgd in combinatie met een verblijf in Raadhuis Wanroij.

Geniet van een bierproeverij, wijnproeverij of een lekkere BBQ op het zonneterras. Gezellig met vrienden en vriendinnen theeleuten met lekkere hapjes erbij? Het is allemaal mogelijk bij Raadhuis Wanroij.